Over Lijn M • LijnM Team

LijnM Team

Het Team van Lijn M

Het team van Lijn M bestaat uit enthousiaste vakmensen! Hieronder stellen zij zich aan je voor.

Dennie Lubbertsen - Eigenaar en meubelmaker

'Ik maak eigenhandig jouw zelf gekozen eettafel.
Bij elke tafel streef ik weer naar perfectie door met de hand de balken bij elkaar te zoeken en te verwerken om jouw tafel de juiste uitstraling te geven. Ik maak voor jou een degelijk, uniek product, zodat je hier jarenlang plezier aan mag beleven.'

Marleen Lubbertsen - Eigenaresse, kantoor - verkoop

'Dit is mijn passie! Mij tref je aan de voorkant, of in je mailbox. Ik vind het prettig persoonlijk te werken en sta graag voor je klaar met het beste advies over het uitzoeken van je tafel of stoelen. Ik hou van de mooiste producten en zie ze ook graag goed gestyled bij jou thuis! Tot ziens!'

Petyre Zaadnoordijk Drost - Showroom en kantoor

Je komt mij op vaste momenten in de week tegen in onze showroom. Helpen bij het samenstellen van jouw favo tafel vind ik het allerleukst om te doen en hier neem ik graag de tijd voor. Gezelligheid, creativiteit en enthousiasme omschrijven het beste wie ik ben. 

Ik hou trouwens ook van kletsen, dus een praatje zal zeker niet ontbreken!

Chantal Foppen - Showroom en kantoor

4 dagen in de week ben ik te vinden in de showroom van LijnM. Als praatgrage creatieveling vind ik het een uitdaging om met de consument mee te denken om zo tot een passende aankoop te komen. Daarnaast is de kans vrij groot dat je mijn naam onder je mail tegenkomt.

Bas

Ik ben Bastiaan en sinds december 2019 werkzaam bij LijnM als assistent meubelmaker.
Ik zorg voor de behandeling van de tafels en jullie bestellingen pak ik zorgvuldig en met veel enthousiasme in.

Veri

Doordeweeks loop ik in Amsterdam rond als studente, maar in het weekend ben ik te vinden in de showroom van Lijn M. Hier help ik je graag bij het vinden van je droomtafel. Een kopje koffie en een praatje kunnen hierbij natuurlijk niet ontbreken! Hopelijk snel tot ziens in de showroom.

Mark

Drie dagen per week ben ik te vinden in de werkplaats. Heb je wandpanelen besteld? Dan zorg ik ervoor dat jouw panelen na het frezen voorzien worden van vilt. 

Maak een afspraak in onze showroom

Wil jij ook alles weten over eiken tafels? 

Maak een afspraak

Je kunt in onze unieke configurator alvast ideeën opdoen!