Klantbeoordeling 9,4 Geproduceerd in Nederland Gespreid betalen Eigen transport Gratis verzending vanaf € 50,- *

Bezoek showroom

TafelsContact • FAQ

FAQ

Wat maakt de tafels van Lijn M uniek in zijn soort?

Lijn M maakt als één van de weinige in Nederland nog tafels in eigen werkplaats. We besteden niet uit, maar maken het zelf. Dit betekent dat we alles zelf in de hand, en dus in controle hebben. Het productie proces gebeurd zo zorgvuldig, dat jij hierdoor een zorgeloos product thuisgeleverd krijgt die ook nog eens makkelijk is in onderhoud.

De ontwerpen zijn eigen en uniek, en je kunt werkelijk zelf bepalen hoe je het hebben wil. Combineer het anders, of geef het je eigen twist. Alle maten zijn mogelijk.

We zorgen na bestelling dat de communicatie op orde is, zodat ook jij controle houdt over je bestelling.

  • In Nederland gemaakt
  • Uniek design
  • Eigen ontwerp en productie in eigen werkplaats
  • Persoonlijke aandacht
  • Responsief & communicatief
  • Eigen transportservice

Wanneer spreken we over ‘kwaliteit‘?

Bij Lijn M is het proces 100% onder controle. Doordat er gewerkt wordt met de beste materialen die er zijn, en de verwerking gebeurd in een klein team, zien we álles. Er wordt zeer nauwkeurig gewerkt, en elke tafel wordt per bestelling apart bekeken. 
Lijn M had in 2023 een klachtenpercentage van 0%!

We vertellen je graag meer over het exacte proces bij een bezoek aan de showroom boven de werkplaats.

Lees ook hier over de werkplaats!

 

Welke maten zijn er?

In prinicipe alle! We werken op maat. Doordat we alles zelf maken en 'per klant' de tafel maken, kun je de maat zelf bepalen. Al wil je hem 201x78,5 cm. 

Natuurlijk moet het in het extreme wel haalbaar zijn. We controleren een bestelling altijd voordat deze de productie in gaat. Als we een maat tegenkomen die in onze ogen niet haalbaar is, nemen we contact met je op om dit te bespreken en te kijken wat wél mogelijk is. Zo kan het bijvoorbeeld nodig zijn om bij lange tafels (> 400 cm) een extra tafelpoot te plaatsen.

Waar worden de tafels van Lijn M gemaakt?

In Putten, midden Nederland, in onze eigen bijna energie-neutrale werkplaats onder de showroom. We hebben alles in eigen beheer en hebben hierdoor altijd volledige controle over het maakproces. Bezoek je de showroom boven de werkplaats, dan kijk je door de grote raampartijen zó de werkplaats beneden in. 

Is er onderhoud nodig aan de tafel?

  • De lak die we gebruiken voor het behandelen van de tafelbladen is onderhoudsvrij.
  • Je kunt gelakte tafel simpelweg dagelijks reinigen door het sprayen van Blue Wonder en een vochtige doek. 
  • De tafels behoeven dus geen tussentijdse behandelingen.

Gebruiksgemak: kan de tafel tegen vlekken?

Gebruik de Rigostep Skylt Conditioner Spray voor het beste dagelijkse onderhoud. Deze ontvang je bij de tafel. Daarnaast hebben wij als tweede keuze ook goede ervaringen met Blue Wonder spray (zonder alcohol) waarna we de tafel nog met een warme natte doek afnemen. Al laat je rode wijn uren liggen, je veegt het er zo vanaf.

De tafel is heel goed beschermt tegen vlekken. Zelfs stift gaat er vaak vanaf. We raden aan met eten een tafelkleed of beschermer te gebruiken. Mocht er toch wat op de tafel komen, is dat dus geen probleem. 

Ezelsbruggetje. Omdat de lak zo praktisch in gebruik is, zal je er misschien zo makkelijk mee omgaan dat je sommige, vrij logische, dingen zou kunnen vergeten. Alles wat direct kleurt op je vingers: kleurt ook op tafel. Denk aan pen, rode bieten, kurkuma. Kleurt het niet gelijk, is het ook geen intense kleurstof en zal je het makkelijk kunnen reinigen.

De lak is de beste in de markt. We kunnen zelfs zeggen dat het behoorlijk kidsproof is! Zelfs met de kleinste kindjes!

 

Hoe worden de tafels gemonteerd?

Onze tafels worden door een team van eigen transporteurs afgeleverd en gemonteerd op locatie. Het blad wordt los van de poten binnen gebracht. De monteurs zijn ongeveer 10-15 min bezig. Ook op etage behoort tot de mogelijkheden. Informeer hier naar.

Wat is de garantie op een tafel?

De garantie betreft een jaar. Simpelweg omdat het er daarbuiten niets meer kan gebeuren. Het hout dat Lijn M gebruikt is uitstekend meubelhout en is uitgewerkt. De verwerking is zo verfijnd en onder controle dat er eigenlijk geen garantie periode nodig is. Mocht er toch eens wat zijn, we zijn heel bereikbaar, werken met een klein team, en mag je altijd aan de bel trekken.

Voorwaarde van de garantie is wel dat de luchtvochtigheid in de leefruimte tussen de 50-65% moet zijn. De ideale situatie voor alle eiken meubels.

Ons klachtenpercentage is gemiddeld 0,003% per jaar. In 2023 zelfs 0%!
 

Uit welke houtsoorten kan ik kiezen?

We werken bij Lijn M uitsluitend met massief Eiken of Essen. Binnen de houtsoort Eiken heb je verschillende types;

-Glad eiken: A-kwaliteit eiken, knoestvrij of een minimaal knoestje toegestaan. Bladdikte 30 of 40 mm. Afhankelijk van de maat tafel die je kiest
.
-Licht rustiek eiken: een blad met (kleinere) knoesten welke we transparantie opvullen. Bladdikte 35-40 mm (naar keuze).

-Eiken gebinten: een blad met knoesten en wat scheuren. Doorleefd hout uit oude schuren en boerderijen. De knoesten bij dit type eiken worden niet opgevuld, maar open gelaten. Eventueel een V-groef mogelijk om de mooie brede, dikke planken te benadrukken. Bladdikte 50 mm.

Ik heb zelf een onderstel. Is een los blad ook mogelijk?

Ja, geen enkel probleem!
We kijken graag met je mee zodat het blad goed aansluit bij de poten. Je kunt een losse bladprijs terugvinden in onze configuratie of stuur een mail naar info@lijnm.com. Stuur dan gelijk een foto van het onderstel mee. 

Ik heb al een tafelblad. Kan ik ook losse tafelpoten bestellen?

Ja, dit kan ook! We hebben zelfs een categorie met losse tafelpoten in onze webshop. Hier vind je stalen poten , in diverse kleuren. Onze poten zijn standaard zo’n 72 cm hoog. Mocht je liever, een andere maat willen óf de kleur willen aanpassen, mail dan even naar info@lijnm.com.

Voor houten poten contact ons dan ook per mail.

Zijn de tafels van Lijn M geschikt voor buiten?

Onze tafels kunnen alleen buiten staan wanneer ze onder een overkapping staan en niet met direct zonlicht en water in contact komen.

Moet ik altijd een afspraak maken om langs te komen?

Nee, je bent ook welkom zonder afspraak. Omdat het in de weekenden vaak wat drukker is, adviseren we je om een afspraak te maken zodat je verzekerd bent van hulp. Ondanks de afspraak, ben je natuurlijk vrij om zelf ook even rond te lopen door de showroom. Het is altijd vrijblijvend. De koffie staat klaar, en als je het leuk vindt, leiden we je een rondje door de werkplaats onder de showroom. 

Wat is de hoogte van de tafel?

We houden bij onze tafels een standaard hoogte van 76 cm bovenkant blad aan. Ongeacht de dikte van het tafelblad. Het verschil in hoogte zit altijd in de poot. We werken op maat, en elke bestelling wordt per klant gemaakt. Mocht je dus liever een andere tafelhoogte willen, is gewoon mogelijk.

Zijn er stalen van de tafelbladen beschikbaar?

We hebben van alle kleuren tafelblad kleine stalen beschikbaar die we naar je op kunnen sturen. Zo kun je thuis kijken of de kleur naar wens is en bij de rest van het interieur past. Omdat we de stalen heel graag weer terug willen, vragen we borg voor de stalen.

Leveren jullie ook in België?

Jazeker. We leveren tot 240 km vanaf Putten NL, voor €119,- naar België,  incl. montage. Daarbuiten komt het op €195,- incl. BTW. 

U kunt een tafel samenstellen via de online configurator: 

https://lijnm.com/tafel-op-maat?vorm=Recht&blad=1&bladKleur=naturel&poot=17&pootKleur=4&pootRAL=&afm1=160&afm2=80


Of een aantal modellen bekijken in de webshop:
https://lijnm.com/nieuwe-collectie-tafels
 

Hopelijk krijgt u een goede indruk via de website en onze social media. Natuurlijk bent u van harte welkom in onze showroom en helpen we u ook graag live. Mocht u meer info telefonisch of via een Teams call willen, is dit ook een mogelijkheid. 


iDeal

Achteraf Betalen

PayPal

Bancontact

Sofort Banking

KBC / CBC Payment

Belfius Direct Net

Gespreid Betalen

Przelewy 24

In3

Deze site gebruik cookies

Accepteren

Bekijk welke cookies wij gebruiken.