Klantbeoordeling 9,4 Geproduceerd in Nederland Gespreid betalen Eigen transport Gratis verzending vanaf € 50,- *

Bezoek showroom

• Over Lijn M

Over Lijn M

Over Lijn M

Het bedrijf Lijn M

Nice to meet you! Wij houden bij Lijn M van flexibel, snel en persoonlijk werken! Bij ons krijg je veel persoonlijk contact, snelle reacties op je vragen en is het laagdrempelig mogelijk een afspraak te organiseren. Wij volgen de interieurtrends op de voet, en dat reflecteert dan ook weer in onze collecties! Onze showrooms houden wij wekelijks, dan wel dagelijks bij om jou van ultiem oogplezier te voorzien!

Wat voor bedrijf is LijnM?
In onze 10 jaar jonge bedrijf zijn wij gespecialiseerd in het maken en verkopen van eikenhouten design tafels op maat. Dit doen wij met een klein team vanuit onze werkplaats met daarboven een showroom in Putten. We handelen vooral via internet waar we een configurator aanbieden waar men zelf hun favoriete tafel kunnen samenstellen.
Hiernaast zijn we succesvol in het produceren en verkopen van houten latten wandpanelen. Wij hebben een heel fijn, gastvrij team met hart voor de zaak en dit merk je als je ons bezoekt! Maak je een afspraak in onze showroom, dan staat er een lekker gebakje bij de koffie klaar!

De kracht, hoofdactiviteit van LijnM?
Wij maken in onze meubelmakerij in Putten echt alles vanaf de eerste ruwe plank tot het eindproduct, wat volledig verzorgd en duurzaam is. Een degelijk stuk die er ook nog eens goed uit ziet! Wij hebben dus echt nog alles in eigen handen, wat vrij uniek is in Nederland. Vanwege onze eigen arbeid, én de best geschikte, eerlijke materialen investeert men in een stuk van waarde die een leven lang meegaat. Geen import dus, hier hebben wij (en onze klanten) alleen maar slechte ervaringen mee. Echt elke klant wordt individueel behandeld. Het blad én de poten worden speciaal gemaakt, daardoor zijn alle maten mogelijk. Wij hebben graag alles onder controle, en daardoor zelden een klacht. Wij weten wat door onze vingers gaat, werken erg servicegericht en we nemen enkel genoegen met het afleveren van een topproduct. 

Een hecht team

6 dagen per week staan wij voor je klaar! Zowel online als in de showroom.

Bekijk ons team Maak een showroom afspraak


iDeal

Achteraf Betalen

PayPal

Bancontact

Sofort Banking

KBC / CBC Payment

Belfius Direct Net

Gespreid Betalen

Przelewy 24

In3

Deze site gebruik cookies

Accepteren

Bekijk welke cookies wij gebruiken.