Klantbeoordeling 9,4 Geproduceerd in Nederland Gespreid betalen Eigen transport Gratis verzending vanaf € 50,- *

Bezoek showroom

Tafels • Scandinavische stijl eettafels van Lijn M Design

Scandinavische stijl eettafels van Lijn M Design

Ontdek Scandinavisch Wonen: Eenvoud in Licht en Natuur

Ontdek Scandinavisch Wonen: Eenvoud in Licht en Natuur

Lichte Kleuren, Ruimtelijkheid in Overvloed: Typsich voor een Scandinavisch interieur
Scandinavisch wonen omarmt een palet van lichte kleuren, waaronder frisse witten, rustgevende grijstinten en zachte pastels. Deze kleuren creëren een gevoel van ruimtelijkheid en lichtheid in elke kamer, waardoor een kalme en uitnodigende atmosfeer ontstaat.

Een onderscheidend kenmerk van Scandinavisch design is het gebruik van licht hout, zoals berken en grenen. Deze houtsoorten worden vaak gebruikt voor meubels, vloeren en accessoires. Ze voegen een warme, natuurlijke uitstraling toe aan de ruimte en zorgen voor een tijdloze en gezellige sfeer. In de Europese markt, waaronder in Nederland wordt er bij deze stijl veel gecombineerd met licht eiken. 

Functionaliteit en Eenvoud Hand in Hand

Scandinavisch wonen staat bekend om zijn functionele ontwerpen en eenvoudige esthetiek. Meubels hebben strakke lijnen en een minimalistisch karakter, waardoor elke ruimte efficiënt wordt benut. Deze benadering van design creëert een gevoel van orde en rust in het interieur.

Hieronder een paar producten die hier goed bij zouden passen.

De onmisbare houten lattenwand

 

Houten wandpanelen met een lattenstructuur passen perfect bij de Scandinavische woonstijl. Deze panelen brengen niet alleen warmte, maar ook een strak, fris patroon dat de eenvoud van de stijl versterkt.

De strakke lijnen van de latten brengen een mooie mix van functionaliteit (akoestisch dempend) en esthetiek door de moderne look, waardoor een eigentijds maar toch tijdloos karakter ontstaat. 

Of je nu een speciale muur in de woonkamer wilt of een gezellige sfeer in de slaapkamer, houten wandpanelen met lattenstructuur brengen een rustieke charme die precies past bij het simpele en natuurlijke verhaal van de Scandinavische stijl.

Wist je dat Lijn M ze zelf produceert? Je kunt dit proces bekijken vanuit de showroom, door het raam naar beneden. 

Harmonie met de Natuur

De Scandinavische woonstijl haalt inspiratie uit de natuur. Elementen zoals natuurlijk licht, planten en natuurlijke texturen worden vaak geïntegreerd om een harmonieuze verbinding met de buitenwereld te creëren. Door de eenvoudige en natuurlijke benadering voelt elk huis dat is ingericht in Scandinavische stijl als een rustgevende toevluchtsoord.

De Nordic woonstijl is nu al een aantal jaren mateloos populair in Nederland, en is dit nog steeds. 

Je ziet nu wel wat meer de inmenging van een wat warmer kleurenpalet, zoals zand en beige kleuren die hieraan worden toegevoegd. Deze stijl gaat meer naar een mix met een Japanse woonstijl, ook wel Japandi genoemd. 

Panelen WIDE

TV wall

Projectinrichting

Wat voor jou?

Besluit je nu na het lezen van deze pagina dat een interieur met neutrale kleuren, een combinatie van nieuw en oud, sereen en rust, echt wat voor jou is, en weet je niet waar je moet beginnen? Wij werken samen met diverse interieurstylisten, en helpen je graag op weg! Zijn de prachtige binnendeuren met glas echt wat voor jouw woning. Mail ons gerust, en wees ook welkom in onze showroom. 


iDeal

Achteraf Betalen

PayPal

Bancontact

Sofort Banking

KBC / CBC Payment

Belfius Direct Net

Gespreid Betalen

Przelewy 24

In3

Deze site gebruik cookies

Accepteren

Bekijk welke cookies wij gebruiken.