Klantbeoordeling 9,4 Geproduceerd in Nederland Gespreid betalen Eigen transport Gratis verzending vanaf € 50,- *

Bezoek showroom

TafelsLevering en verzending • Levering en verzending Tafels

Levering en verzending Tafels

Bestelling Tafel uit voorraad

Bestellingen van eettafels die via de website worden gedaan en uit voorraad leverbaar zijn, hebben een levertijd in overleg. Deze is doorgaans binnen 1-2 weken, afhankelijk van de meest duurzame route of verzoek van de klant. Nadat wij de bestelling hebben gewijzigd naar 'Bestelling in verwerking' wordt er contact met je opgenomen over het verwachte levermoment. U ontvangt een tijdsvak op voorgenomen route. De tafel wordt door onze eigen bezorgers geleverd, en op locatie in elkaar gemonteerd. Dit duurt ongeveer 15 min.

Bezorgkosten die worden gerekend voor deze service zijn €69,-. Dit is op begane grond, op etage in overleg.

Bestelling Tafel Op Maat

Bestellingen van een eettafel die speciaal voor jou geproduceerd wordt, gebeurd volgens planning met de op dat moment geldende levertijd. De actuele levertijd wordt vermeld onderaan de website in de footer, evenals als in de configurator.

Na de productie is afgerond leveren wij op aan onze afdeling 'planning'.Wij streven er naar om de bestelling hierna binnen een week te leveren. We houden hierbij rekening met het milieu, en proberen zoveel mogelijk gecombineerd op een route te leveren. U ontvangt een tijdsvak op voorgenomen route.

Wij nemen hier enkele dagen vooraf telefonische contact over op, en bevestigen dit per mail. De tafel wordt door onze eigen bezorgers geleverd, en op locatie in elkaar gemonteerd. Dit duurt ongeveer 15 min. Dit is op begane grond, op etage in overleg.

Bezorgkosten die worden gerekend voor deze service zijn €69,- in Nederland en tot 240km  vanaf Putten, voor €119,- in Belgie. Dit is op begane grond, op etage in overleg.

Ontdek de nieuwe collectie


iDeal

Achteraf Betalen

PayPal

Bancontact

Sofort Banking

KBC / CBC Payment

Belfius Direct Net

Gespreid Betalen

Przelewy 24

In3

Deze site gebruik cookies

Accepteren

Bekijk welke cookies wij gebruiken.