Klantbeoordeling 9,4 Geproduceerd in Nederland Gespreid betalen Eigen transport Gratis verzending vanaf € 50,- *

Bezoek showroom

Shop • Levering en verzending

Levering en verzending

Levering en verzending WEBSHOP

Webshopartikelen:

Webshopbestellingen die via Post NL worden verzonden en uit voorraad leverbaar zijn, hebben een standaard levertijd van 1-3 werkdagen. Bij de verzendbevestiging ontvangt u een Track&Trace code.

Verzendkosten €4,95 -  vanaf €50,- gratis verzending* 

*XL pakketten op transport voor €45,- door héél NL geleverd.

Sommige producten vallen niet binnen standaard maten van pakketbezorging en worden met een transportkoerier doorgaans binnen 2-8 werkdagen en o.b.v. een route geleverd.

Levertijd en bezorging TAFELS

Bestelling Tafel uit voorraad:

Bestellingen van eettafels die via de website worden gedaan en uit voorraad leverbaar zijn, hebben een levertijd in overleg. Deze is doorgaans binnen 1-2 weken, afhankelijk van de meest duurzame route of verzoek van de klant. Nadat wij de bestelling hebben gewijzigd naar 'Bestelling in verwerking' wordt er contact met je opgenomen over het verwachte levermoment. U ontvangt een tijdsvak op voorgenomen route. De tafel wordt door onze eigen bezorgers geleverd, en op locatie in elkaar gemonteerd. Dit duurt ongeveer 15 min.

Bezorgkosten die worden gerekend voor deze service zijn €45,-. (Kosten webshopbestelling.) Dit is op begane grond, op etage in overleg.

 

Bestelling Tafel Op Maat:

Bestellingen van een eettafel die speciaal voor jou geproduceerd wordt, gebeurd volgens planning met de op dat moment geldende levertijd. De actuele levertijd wordt vermeld onderaan de website in de footer, evenals als in de configurator.

Na de productie is afgerond leveren wij op aan onze afdeling 'planning'.Wij streven er naar om de bestelling hierna binnen een week te leveren. We houden hierbij rekening met het milieu, en proberen zoveel mogelijk gecombineerd op een route te leveren. U ontvangt een tijdsvak op voorgenomen route.

Wij nemen hier enkele dagen vooraf telefonische contact over op, en bevestigen dit per mail. De tafel wordt door onze eigen bezorgers geleverd, en op locatie in elkaar gemonteerd. Dit duurt ongeveer 15 min. Dit is op begane grond, op etage in overleg.

Bezorgkosten die worden gerekend voor deze service zijn €69,-. Dit is op begane grond, op etage in overleg.


iDeal

Achteraf Betalen

PayPal

Bancontact

Sofort Banking

KBC / CBC Payment

Belfius Direct Net

Gespreid Betalen

Przelewy 24

In3

Deze site gebruik cookies

Accepteren

Bekijk welke cookies wij gebruiken.