Klantbeoordeling 9,4 Geproduceerd in Nederland Gespreid betalen Eigen transport Gratis verzending vanaf € 50,- *

Bezoek showroom

Zomerdeals!

 

*Actie geldt van 25-06 t/m 01-09 en bij een bezoek aan de showroom.

**Niet i.c.m. andere acties.

***Niet met terugwerkende kracht op lopende bestellingen

 


Scherm sluiten

• Retouren

Retouren

Retouren webshop

Om gebruikt te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u om uw retourproduct aan te melden.

Meld een retour aan

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 werkdagen zonder opgave van redenen de overeenkomst uit de te herroepen. Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Een beschadigd product nemen wij niet retour.De herroepingstermijn verstrijkt 14 werkdagen na de dag waarop u het product in bezit heeft gekregen.

Wij verzoeken u het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren, en desnoods beter te beschermen.

Retour adres:  

Lijn M Retouren 
Hoge Eng Oost 19-3
3882 MP Putten

Als door onvolledig beschermde manier van in/verpakken beschadigingen door transport ontstaan, nemen wij niet retour of wordt er in overleg een vergoeding gerekend.

 

Terugbetaling
In geval van een herroeping ontvangt u de betalingen, exclusief eventuele betaalde leveringskosten voor de zending, zo spoedig mogelijk, doorgaans binnen 3 dagen en uiterlijk binnen 30 dagen nadat u heeft aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht, terug. U draagt zelf de kosten voor de retourzending.

Het retourzenden van XL pakketten die wij met transport hebben geleverd, kunnen door middel van een pick-up zending op dezelfde manier worden geretourneerd. U betaald hiervoor wederom €45-. Dit wordt ingehouden op het terug te storten bedrag. Meld uw pick-up binnen 14 dagen na ontvangst per mail naar info@lijnm.com


Uitsluiting.

Het herroepingsrecht is uitgesloten voor: Afgeprijsde artikelen en diensten/producten waarvan de uitvoering met toestemming van de consument is begonnen, zoals op maat gemaakte of speciaal voor u bestelde artikelen. 

 


iDeal

Achteraf Betalen

PayPal

Bancontact

Sofort Banking

KBC / CBC Payment

Belfius Direct Net

Gespreid Betalen

Przelewy 24

In3

Deze site gebruik cookies

Accepteren

Bekijk welke cookies wij gebruiken.