• Retouren

Retouren

Retouren webshop

Om gebruikt te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u om uw retourproduct aan te melden.

Meld een retour aan

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 werkdagen zonder opgave van redenen de overeenkomst uit de te herroepen. Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Een beschadigd product nemen wij niet retour.De herroepingstermijn verstrijkt 14 werkdagen na de dag waarop u het product in bezit heeft gekregen.

Wij verzoeken u het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren, en desnoods beter te beschermen.

Als door onvolledig beschermde manier van in/verpakken beschadigingen door transport ontstaan, nemen wij niet retour of wordt er in overleg een vergoeding gerekend.

Terugbetaling
In geval van een herroeping ontvangt u de betalingen, exclusief eventuele leveringskosten bij een bedrag onder 100 euro, voor de zending, zo spoedig mogelijk, doorgaans binnen 3 dagen en uiterlijk binnen 30 dagen nadat u heeft aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht, terug. U draagt zelf de kosten voor de retourzending.

Uitsluiting herroepingsrecht

Het herroepingsrecht is uitgesloten voor: Afgeprijsde artikelen en diensten/producten waarvan de uitvoering met toestemming van de consument is begonnen, zoals op maat gemaakte of speciaal voor u bestelde artikelen.