Klantbeoordeling 9,4 Geproduceerd in Nederland Gespreid betalen Eigen transport Gratis verzending vanaf € 50,- *

Bezoek showroom

WandpanelenInfo: Akoestische wandpanelen • Retourneren Akoestische panelen

Retourneren Akoestische panelen

Retourneren I-WOOD producten

Om gebruikt te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u om uw retourproduct aan te melden.

Meld een retour aan

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 werkdagen zonder opgave van redenen de overeenkomst uit de te herroepen. Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Een beschadigd product nemen wij niet retour. Eventuele schades dienen bij aflevering te worden gecontroleerd, en gemeld te worden met bijpassende fotos aan info@lijnm.com. 

De herroepingstermijn verstrijkt 14 werkdagen na de dag waarop u het product in bezit heeft gekregen.

Wij verzoeken u het product zoveel als mogelijk en indien zo ontvangen in de originele verpakking te retourneren, en desnoods beter te beschermen.

 

Terugbetaling
In geval van een herroeping ontvangt u de betalingen, exclusief leveringskosten voor de zending, zo spoedig mogelijk, doorgaans binnen 3 dagen en uiterlijk binnen 30 dagen nadat u heeft aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht, terug. U draagt zelf de kosten voor de retourzending.

U kunt na aanmelding van de retour contact opnemen met ons kantoor over de wijze van retourneren. 

Pick up op gewenst adres: wij rekenen een vergoeding van €45 tot een straal van 150km vanuit Putten, en daarbuiten €65 in de rest van NL.

Retour brengen: dit kan binnen 7 dagen na aanmelden van uw retourzending op het volgende adres: Hoge Eng Oost 19-3, 3882 TM Putten. Wij zijn alle dagen aanwezig, behalve op vrijdagmiddag en zondagen. Graag even voormelden. 

Als door onvolledig beschermde manier van in/verpakken beschadigingen door transport ontstaan, nemen wij niet retour of wordt er in overleg een vergoeding gerekend.

 

Uitsluiting herroepingsrecht
Het herroepingsrecht is uitgesloten voor: Afgeprijsde artikelen en diensten/producten waarvan de uitvoering met toestemming van de consument is begonnen, zoals op maat gezaagde of speciaal voor u bestelde artikelen. 

 


iDeal

Achteraf Betalen

PayPal

Bancontact

Sofort Banking

KBC / CBC Payment

Belfius Direct Net

Gespreid Betalen

Przelewy 24

In3

Deze site gebruik cookies

Accepteren

Bekijk welke cookies wij gebruiken.