< Terug

Nieuws

Nieuwe producten van eigen label

Datum:

09 April 2018

Wij zitten niet stil, nooit. Het ontwikkelen van nieuwe items gaat steeds door. Er zijn er weer een paar bijgekomen!

Sommige producten ontstaan uit 'need', andere items door onrust of een burst van creativiteit en ideeen. Via deze weg weer eens een overzichtje.

Design Clothinghanger black

Typisch gevalletje uit NEED, dit. Ken je dat, dat je slaapkamerdeur op een gegeven moment een beetje zwaar open duwt door wat erachter op de grond ligt? Of dat je de handvat van de deur gebruikt als kledinghaak met het lusje van je jasje? Nou dat.. we ontworpen iets dat het allemaal oplost. Aan dit kleding rek/ deze kapstok, kan een berg! Aan de bovenste stang kun je hangers ophangen, en de onderste hang je even snel je kleding aan z'n lusje op. Je krijgt er 6 S-haken bij.

Metalshelf in COLOR

Naast de populaire mat zwarte wandschapjes, hebben we besloten dat we behoefte hadden aan hippe kleurtjes met een design uitstraling. Wanneer heeft een item een design uitstraling? Wat ons betreft als het een strakke, hoogwaarde finish heeft met een trendy uitstraling. Vink! Deze wandplankjes zijn afgewerkt met mooie matte poedercoatings, super sterk, en mega-strak! Leuk voor in de woonkamer, of in een babykamer boven de commode of een bedje!

Posterborden met tropische afbeeldingen!

(binnenkort ook online te bestellen, nu alleen live bij Loods5 Amersfoort)

 

Om de boel een beetje op te fleuren, posterborden in diepe, zomerse kleuren of met een tropische dierenprint zonder kleur. In verschillende maten verkrijgbaar.

Hanging Rack black

Ontstaan toen we zelf creatief gingen doen voor de nieuwe babykamer. Wij maakten een bijpassend kleurtje, heel diep bordeauxrood, maar voor de handel kozen we voor mat zwart. Volgens de poll op Instagram vinden we die met zijn allen mooier ;). Deze vindt je nu bij Loods5 Amersfoort (en binnenkort Sliedrecht), en eerdaags in de webshop. De maten zijn: 170x70x40 cm.

Droogdoek 'strokes'

Een nieuwe droogdoek in de serie! Een passende, maar brekende kleur in het huidige ensemble. Waar de samenstelling tot nu toe bestond uit grijs, wit en groentinten, hebben we nu een dieprood-terra achtige kleur toegevoegd. Eentje om toe te voegen aan de collectie master-poetsdoeken. Hij is helaas nog nét niet binnen, we verwachten hem over een niet al te lange tijd in huis. Houd je de socialmedia of webshop in de gaten?

Wij zijn benieuwd wat jullie ervan vinden! Laat je een berichtje achter?

 

Like Tweet

design: Inzpire Design & Communicatie | webdevelopment: Haagen Web&App
 

Deze site gebruik cookies

Accepteren

Bekijk welke cookies wij gebruiken.