< Terug

Nieuws

They have arrived!

Datum:

26 Januari 2018

Vol verwachting klopte ons hart, daar was dan eindelijk onze eigen stoelenlijn! Wat was het spannend om de container open te maken en alles te zien waar we zo lang mee bezig waren geweest en op hadden gewacht!
  

Inmiddels zijn alle stoelen te zien in onze units, zowel in Amersfoort als in Sliedrecht!
  

En ook hebben al meerdere stoelen een mooi thuis gevonden!

Wat zijn we trots op de mooie nieuwe stoelenlijn!

De lijn is uitgebracht onder onze handelsnaam: Common Label. 
Common Label staat voor: gezamelijk, gemeenschappelijk, gewoon. De naam is de verzameling voor tijdloos design met betrekking tot alles rondom de keukentafel. 

De stoelenlijn heeft 4 soorten onderstellen: dunne stalen frames, mat zwart gecoat. Zonder leuningen of met een kleine leuning. Stoer, maar fijntjes. Allemaal met elkaar aan 1 tafel te combineren. Je kunt dus mixen met stoelen, of gewoon 1 model kiezen. Mix & Match!

De zittingen zijn verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren: cognac, black, dark stone en light cement. Je kunt dus kiezen voor een set stoelen met 1 type onderstel en bijvoorbeeld 2 of 3 verschillende kleurcombinaties. Again: Mix& Match! 

Alle stoffen zijn gemaakt van een nieuw gecreeerd type leerstof, uit vezels leer en microvezel. Ze zijn afneembaar met een vochtige doek, en zijn sterker dan een echte leer.

De zittingen zijn wat boller gevuld voor langer zitcomfort, en hebben hoekige kanten, dubbel tegen elkaar aan gestikt. Een pittig én modern comfortstoeltje.

Onze bad-ass stoelen zijn naar gespuis vernoemd. Ceck them out!
  
  

Naast de diningchairs is ook NIEUW in onze collectie, het nieuwe model loungechair "FELLON"! 
Verkrijgbaar (net zoals de diningchairs) in 4 verschillende kleuren zittingen: cognac, black, dark stone en light cement.
Zijn het geen pareltjes! 
  
  

Alle stoelen zijn te bewonderen in Loods5 Amersfoort & Sliedrecht en in onze webshop https://www.lijnm.com/categorie/common-label-

We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als dat wij dat zijn!  

 


 

Like Tweet

design: Inzpire Design & Communicatie | webdevelopment: Haagen Web&App
 

Deze site gebruik cookies

Accepteren

Bekijk welke cookies wij gebruiken.