< Terug

Nieuws

Vliegende stoelen

Datum:

17 Februari 2018

Wat worden de stoelen leuk ontvangen! we krijgen positieve en enthousiast reacties. Vooral de loungechairs zijn erg in trek. We zijn dan ook al een tijdje in een paar kleuren uitverkocht!

Inmiddels is de voorreservering geopend en kun je pre-orderen via de webshop. De nieuwe stoelen zijn al in de maak en we verwachten de zending eind april/begin mei binnen. Het is gewoon even een kwestie van ongeduldig wachten :). En laat je wachten het liefst nu doen op een lekker stoeltje.. Anyway, met de voorpret en het uitzien krijgt de koop alleen maar meer waarde! Toch?

De nieuwe voorraad is al in bestelling en in de maak, en we hebben geprobeerd de aantallen per kleur naar de vraag in te schatten, maar dat blijft wat lastig. Zeker omdat onze nieuwe lijn nog zo vers van de pers is.

We willen je een heads-up geven, ze gaan wel erg hard in de voorverkoop. Wil je dus de feauteuil Fellon zo spoedig mogelijk? Dan moet je er snel bij zijn, want de mogelijkheid bestaat dat ze voor ze binnenkomen allemaal zijn verkocht en je dus nog een maand of 2-3 langer moet wachten.

Wij zijn natuurlijk happy, maar voor jou kan het vervelend zijn.

Noot: vooral de cognac versie gaat snel.

 

Like Tweet

design: Inzpire Design & Communicatie | webdevelopment: Haagen Web&App
 

Deze site gebruik cookies

Accepteren

Bekijk welke cookies wij gebruiken.