even

kennis maken

Over ons

Showroom meubelmakerij

H E A D Q U A R T E R  >  Ons paradepaardje, deze trendy showroom boven onze meubelmakerij. Hier staan alle tafels opgesteld, bekijk je alle dinerbanken, test je de eetstoelen en kijk je zó vanuit het toffe stalen raam, naar beneden de werkplaats in. Je kunt dus live meekijken hoe de tafels met de hand worden gemaakt. 

We zijn hier alleen de zaterdagen geopend tussen 10.00-16.00u, en we werken het liefst op afspraak omdat we je graag wat laten zien en vertellen. Natuurlijk krijg je ook evengoed gewoon zo lang je wilt de tijd om op jezelf rond te kijken. 

Deze showroom is op een eerste verdieping en alleen per trap te bereiken.

Het adres is: Hoge Eng Oost 19-3, Putten.

Contact

Lijn M bij Loods 5

S H O P - I N - S H O P  > Natúúrlijk ken jij Loods5! Loods5 is al jaren een begrip in interieurland. Binnen Loods5 Amersfoort verkopen wij in 2 verschillende units onze hippe accessoires en stoere meubels. Hier shop je gerust de hele dag, en dan is natuurlijk het kunstje om ons te herkennen! Maar als je ons volgt, moet dat no problem zijn! Vind hier meer..

Het adres is: Euroweg 1, Vathorst (Amersfoort).

Vind locatie

Team Lijn M

Naast 'the creators' is daar nog in ons kleine team: Petyre! Zij werkt vaste momenten in de week en kom je tegen in de showroom in Putten boven onze meubelmakerij. Ze geeft graag advies over jouw tafel-op-maat of andere producten! Petyre is een vrolijkerd, rap van tong en vooral een echte gastvrouw. 

Het bedrijf Lijn M

Wij houden bij Lijn M van flexibel, snel en persoonlijk werken! Bij ons krijg je veel persoonlijk contact, snelle reacties op je vragen en is het laagdrempelig mogelijk een afspraak te organiseren. Wij volgen de interieurtrends op de voet, en dat reflecteert dan ook weer in onze collecties! Onze showrooms houden wij wekelijks, dan wel dagelijks bij om jou van ultiem oogplezier te voorzien! Wil je meer weten over Lijn M? Lees dan hier verder..

Onze historie

Meet the creators

Wat hebben wij het leuk! In 2013 zijn wij samen gestart, en hebben inmiddels ontzettend veel mensen een Lijn M stuk in hun woning. Samen met ons team zorgen wij dat iedereen persoonlijk wordt geholpen, op afstand, maar ook in onze showroom bij de meubelmakerij. Wij houden ons aan de afspraken en ontwikkelen ons doorlopend. Nieuwsgierig? De koffie staat klaar!

Marleen

Dagelijks vindt je mij in onze meubelmakerij in Midden Nederland. Hier werk ik met hulp van ons kleine team, aan de ideale tafels van onze klanten. Ik zie elke bestelling als uniek stuk, men heeft deze immers helemaal zelf samengesteld. Bij elke tafel streven we letterlijk naar de beste uitstraling. Ik maak voor jou een duurzaam, uniek product, zodat je hier jarenlang plezier aan mag beleven.

Dennie

design: Inzpire Design & Communicatie | webdevelopment: Haagen Web&App
 

Deze site gebruik cookies

Accepteren

Bekijk welke cookies wij gebruiken.