even

kennis maken

Over ons

Het bedrijf Lijn M

Nice to meet you! Wij houden bij Lijn M van flexibel, snel en persoonlijk werken! Bij ons krijg je veel persoonlijk contact, snelle reacties op je vragen en is het laagdrempelig mogelijk een afspraak te organiseren. Wij volgen de interieurtrends op de voet, en dat reflecteert dan ook weer in onze collecties! Onze showrooms houden wij wekelijks, dan wel dagelijks bij om jou van ultiem oogplezier te voorzien!

Wat voor bedrijf is LijnM?
In onze 9 jaar jonge bedrijf zijn wij gespecialiseerd in het maken en verkopen van eikenhouten design tafels op maat. Dit doen wij met een klein team van 6 personen vanuit onze werkplaats met daarboven een showroom in Putten. We handelen vooral via internet waar we een configurator aanbieden waar men zelf hun favoriete tafel kunnen samenstellen. Hiernaast zijn we succesvol in het verkopen van  houten latten wandpanelen van I-wood, aluminium outdoor tafels en woonaccessoires, uit de webshop. Wij hebben een heel fijn, gastvrij team met hart voor de zaak en dit merk je als je ons bezoekt! Maak je een afspraaki in onze showroom, dan staat er een lekker gebakje bij de koffie klaar!

De kracht, hoofdactiviteit van LijnM?
Wij maken in onze meubelmakerij in Putten echt alles vanaf de eerste ruwe plank tot het eindproduct, wat volledig verzorgd en duurzaam is. Een degelijk stuk die er ook nog eens goed uit ziet! Wij hebben dus echt nog alles in eigen handen, wat vrij uniek is in Nederland. Vanwege onze eigen arbeid, én de best geschikte, eerlijke materialen investeert men in een stuk van waarde die een leven lang meegaat. Geen import dus, hier hebben wij (en onze klanten) alleen maar slechte ervaringen mee. Echt elke klant wordt individueel behandeld. Het blad én de poten worden speciaal gemaakt, daardoor zijn alle maten mogelijk. Wij hebben graag alles onder controle, en daardoor zelden een klacht. Wij weten wat door onze vingers gaat, werken erg servicegericht en we nemen enkel genoegen met het afleveren van een topproduct. 
 

Wil je meer weten over Lijn M? Lees dan hier verder..

Onze historie

Showroom meubelmakerij

MIDDEN NEDERLAND 

Onze showroom en meubelmakerij bevinden zich in Putten, tussen Amersfoort en Harderwijk. In de showroom bezichtig je onze handgemaakte designtafels, bijpassende dinerbanken, en de eiken lattenwanden van I-wood. 

Ons deskundige team staat voor je klaar om je te helpen de juiste keuzes te maken wat betreft de maat van je tafel, leiden je door de voors- en tegens van alle tafelpoten, helpen je bij het kiezen van de beste kleur en afwerking. De koffie staat voor je klaar!

De showroom is geopend van maandag t/m donderdag en zaterdag van 10.00-16.00u. Een afspraak plan in je in via de online agenda. De showroom bevindt zich bóven onze werkplaats. Via het raam kijk je hier zo naar beneden de meubelmakerij in.  Let op, deze is alleen met de trap bereikbaar.

Wil je je vast online orienteren? We hebben handige tool voor thuis ontwikkeld. Stel HIER alvast zelf je tafel samen, of bestel zelfs online. 

INPLANNEN

Team Lijn M

Naast Dennie en Marleen, zijn er nog 3 mensen werkzaam bij Lijn M. Bastiaan werkt in de meubelmakerij, en Petyre en Chantal zijn volop op kantoor en in de showroom aanwezig. 

Verder werken wij prettig samen met een aantal zelfstandigen voor het lassen, coaten van de poten, en is ook het transport uitbesteed.

Meet the creators

Wat hebben wij het leuk! In 2013 zijn wij samen gestart, en hebben inmiddels ontzettend veel mensen een Lijn M stuk in hun woning. Samen met ons team zorgen wij dat iedereen persoonlijk wordt geholpen, op afstand, maar ook in onze showroom bij de meubelmakerij. Wij houden ons aan de afspraken en ontwikkelen ons doorlopend. Nieuwsgierig? De koffie staat klaar!

Marleen

Dagelijks vindt je mij in onze meubelmakerij in Midden Nederland. Hier werk ik met hulp van ons kleine team, aan de ideale tafels van onze klanten. Ik zie elke bestelling als uniek stuk, men heeft deze immers helemaal zelf samengesteld. Bij elke tafel streven we letterlijk naar de beste uitstraling. Ik maak voor jou een duurzaam, uniek product, zodat je hier jarenlang plezier aan mag beleven.

Dennie

design: Inzpire Design & Communicatie | webdevelopment: Haagen Web&App
 

Deze site gebruik cookies

Accepteren

Bekijk welke cookies wij gebruiken.