< Terug

Lijn M Blog

Tips voor je verlanglijstje!

Datum:

23 November 2017

Auteur:

Marleen Lubbertsen

2421 views
0 reacties

Word er van je gevraagd je verlanglijstje in te leveren? Ik vind dit altijd zo moeilijk.. we hebben immers 'alles' al? Soms moet je een beetje geïnspireerd worden, en dat doen wij hieronder..

Hierbij 10 tips voor misschien door jou nog on-ontdekte schatjes uit onze webshop:

Tip 1: stoneware tapasschaaltjes van Bitz stoneware! Ideaal.. want deze kunnen dus in de vaatwasser én oven! Vooral dat laatste zie je niet vaak. Word ik zelf erg blij van bij het voorbereiden van een etentje, en ik wil het dessert zó in de oven kunnen schuiven. Doe je gewoon ook in deze bakjes!

Tip 2: Een hip letterbord! Leuk voor jong en oud, ter decoratie voor motiverende quotes of om een lieve tekst op te prikken voor je hubby!

Tip 3: Espresso cups! Ook weer van Bitz, maar die gaan we vaker tegenkomen. Ze hebben immers erg veel leuke producten die zich prima lenen om weg te geven.

 

Tip 4: Zeepjes in een hip jasje! Zoals deze zeepvlokken. Ze ruiken in het zakje al lekker, dus je kunt ze ook als geurzakje gebruiken. Maar je kunt er ook voor kiezen schaafsels uit te schudden en lekker je handen mee te wassen of decoratief in een mooi stenen schaaltje met een lepeltje te leggen bij je fonteintje. Combineer dit met de tubes zeezout. Je vindt ze beide in de SALE. Leuk meegenomen, vult lekker de schoen zo.

Tip 5: Poster voor de moody days in de allerhipste kleur van het moment: burgundy! (Geinspireerd door trendkleur 2017-18 van Pantone: Tawny Port) Deze poster geeft gelijk een knus sfeertje in de ruimte, door zowel de stijl als de comfy tekst.

Tip 6: Een stoere en stijlvolle droogdoek van Common Label. Er zijn 5 verschillende designs, en zijn super praktisch. Het zijn eigenlijk mega brillendoeken, vandaar de haarscherpe print. Het voordeel hiervan is, dat ze enorm vocht absorberen en dus ideaal zijn voor het drogen van je handen of om je ramen mee droog te trekken. Ze worden geleverd met stoere zwarte karabijnhaak.

Tip 7: Deze marmerboxjes! Ze zijn echt leuk met hun echte massieve marmerdeksels. Handig om iets in op te bergen. Voor op het toilet voor.. nou je vul maar in wat te zou kunnen stallen. Of zoals hier thuis om losse bonnetjes in te bewaren. Verzin het maar! Mooi bewaarexemplaar!

Tip 8: Sowieso altijd bonnen vragen! Weggeven ook altijd een succes. Weet je het nu even niet, kun je het later alsnog bedenken. Er wordt nu eenmaal steeds nieuw aangevuld en toegevoegd.. We bieden ze aan in bonnen van €10, €25, en €100. Deze kun je ook combineren natuurlijk. Wij pakken ze leuk voor je in!

Tip 9: Een grijze ovenschaal van Bitz stoneware. En wel grijs, omdat ze gewoon zo mooi zijn afgewerkt.. Ze hebben dan duidelijk dat rustieke, handgemaakte, wat zeker leuk past bij juist een ovenschaal. Kun je lekker creatief in kokkerellen. (In verschillende maten verkrijgbaar.)

Tip 10: Deze toffe plantenstandaard! Leuk met bijvoorbeeld een Pilea zoals hieronder. Een wat ondieper kluitje moet erin, anders past het niet. Maar als het eenmaal zit, niets meer aan doen! Mooierds!

 

Wist je ook dat je in onze webshop onder de productfoto's je favootje kunt tippen bij je vrienden en familie? Dit kun je doen door te delen per mail, of door op de WhatsApp button te klikken (alleen op mobiele devices) en hem zo door te sturen. Handig! Okee, heel subtiel is het niet, maar denk dan maar weer.. kunnen ze er mooi niet meer omheen.

Hopelijk heb je wat aan ons lijstje gehad en heb jij een eureka-momentje gehad voor je eigen lijstje of om weg te geven..

Hele gezellige dagen!

Groet, Marleen

Lijn M

 

 

Like Tweet

Plaats reactieJe reactie wordt beoordeeld vóór plaatsing
Je e-mailadres wordt niet zichtbaar gemaakt

Plaats reactie

design: Inzpire Design & Communicatie | webdevelopment: Haagen Web&App
 

Deze site gebruik cookies

Accepteren

Bekijk welke cookies wij gebruiken.