< Terug

Lijn M Blog

Winkelontwerp Domburg Kaas, Noten en Wijn

Datum:

24 Augustus 2018

Auteur:

Marleen Lubbertsen

2877 views
0 reacties

 

Een ambachtelijke winkel, vol lekkers met een gemoedelijke uitstraling. Deze winkel straalt sfeer uit! Wij maakten het ontwerp..

Eigenaar Erik Stoffelsen, a.k.a. broer van yours truly,  zou prima zelf een sfeervol ontwerp kunnen bedenken en realiseren, maar vroeg ons een tekeningetje/ presentatie te maken voor een nieuw sfeervol en ambachtelijk ontwerp waarbij we onze eiken wagondelen in zouden verwerken. Eiken wagondelen zijn oude eiken planken uit oude treinstellen die diep gegroefd zijn met pikzwarte details en robuuste (bout)gaten. Een soort eiken dat direct voor een ambachtelijke uitstraling zou zorgen. 

Samen met onze stagiaire, Elisa Rijsemus, werkten we een Sketchup presentatie uit van een nieuw plan, alle wensen hierin meegenomen. Deze viel in goede aarde!

Samen brachten we het plan naar grotere hoogte met wat extra wensen en wijzigingen en interieuwbouwer Domburg Bodegraven realiseerde dit project moeiteloos n.a.v. ons (niet technisch) ontwerp! Prettig om uit handen te geven aan echte professionals.

Erik regelde zelf de tegeltjes, lampjes daarbij en de parmezaanse kaas-lampen boven de tapas toonbank, wat hetgeheel net even een grappig detail meegeeft. De koelingen werden op maat gemaakt zodat ze in de aangewezen hoek zouden passen, waardoor voldoende bewegingsruimte in de winkel zouden overhouden. Zullen we het eindresultaat dan maar delen?

Domburg, Verlengde Dorpsstraat 6a, Putten.

> En.. ken je de kaaskarren van Domburg al? Raad eens wie die maakte..?

Deze zijn te koop voor het koelhouden van je kaasplateau. Ben jij horeca, neem dan eens contact op met deze kaasspecialisten.

www.domburgputten.nl

 

 

 

 

 

Like Tweet

Plaats reactieJe reactie wordt beoordeeld vóór plaatsing
Je e-mailadres wordt niet zichtbaar gemaakt

Plaats reactie

design: Inzpire Design & Communicatie | webdevelopment: Haagen Web&App
 

Deze site gebruik cookies

Accepteren

Bekijk welke cookies wij gebruiken.