loods 5 &

lijn m

Onze verkooppunten

Loods5 Amersfoort:

Kom je met de auto van de A1 af richting Amersfoort-Noord, is de grote witte 5 op het dak van de winkel niet te missen aan de rechterkant.  

Hier kun je ons vinden:

 

 

Lijn M by Loods5: accessoires

Bij binnenkomst vind je onze gezellige unit vol woonaccessoires gelijk rechts in de hal, aan het raam. Het is de middelste shop van de 3. (Naast de kunstbloemen.)

 

 

 

 

Lijn M by Loods5: meubels op maat

Bovenaan de roltrappen ga je rechtdoor. Je loopt dan naar links en als je niet meer verder kan naar rechts. Je kunt ons aan je rechterhand dan niet meer missen. We staan daar uitgestald als 1 van de grootste showrooms. 

 

 

 

 

Wil je wat informatie over de meubels die er staan? Vraag gerust het Loods5 personeel bij de infobalie vlakbij. Zij kennen veel van onze mogelijkheden. Hele bijzondere vragen gaan via een telefoontje rechtstreeks naar ons!

Wil je het liefst een directe afspraak met ons maken? Wees dan welkom in onze showroom in Putten (mid-NL, 15 min vanaf Loods5 Amersfoort) op zaterdagen tussen 10.00-16.00 uur. 

 

Meet the creators

Wat hebben wij het leuk! In 2013 zijn wij samen gestart, en hebben inmiddels ontzettend veel mensen een Lijn M stuk in hun woning. Samen met ons team zorgen wij dat iedereen persoonlijk wordt geholpen, op afstand, maar ook in onze showroom bij de meubelmakerij. Wij houden ons aan de afspraken en ontwikkelen ons doorlopend. Nieuwsgierig? De koffie staat klaar!

Marleen

Dagelijks vindt je mij in onze meubelmakerij in Midden Nederland. Hier werk ik met hulp van ons kleine team, aan de ideale tafels van onze klanten. Ik zie elke bestelling als uniek stuk, men heeft deze immers helemaal zelf samengesteld. Bij elke tafel streven we letterlijk naar de beste uitstraling. Ik maak voor jou een duurzaam, uniek product, zodat je hier jarenlang plezier aan mag beleven.

Dennie

design: Inzpire Design & Communicatie | webdevelopment: Haagen Web&App
 

Deze site gebruik cookies

Accepteren

Bekijk welke cookies wij gebruiken.