loods 5 &

lijn m

Onze verkooppunten

Loods5 Amersfoort:

Kom je met de auto van de A1 af richting Amersfoort-Noord, is de grote witte 5 op het dak van de winkel niet te missen aan de rechterkant.  

Hier kun je ons vinden:

 

 

Lijn M by Loods5: accessoires

Bij binnenkomst vind je onze gezellige unit vol woonaccessoires gelijk rechts in de hal, aan het raam. Het is de middelste shop van de 3. (Naast de kunstbloemen.)

 

 

 

 

Lijn M by Loods5: meubels op maat

Bovenaan de roltrappen ga je rechtdoor. Je loopt dan naar links en als je niet meer verder kan naar rechts. Je kunt ons aan je rechterhand dan niet meer missen. We staan daar uitgestald als 1 van de grootste showrooms. 

 

 

 

 

Wil je wat informatie over de meubels die er staan? Vraag gerust het Loods5 personeel bij de infobalie vlakbij. Zij kennen veel van onze mogelijkheden. Hele bijzondere vragen gaan via een telefoontje rechtstreeks naar ons!

Wil je het liefst een directe afspraak met ons maken? Wees dan welkom in onze showroom in Putten (mid-NL, 15 min vanaf Loods5 Amersfoort) op zaterdagen tussen 10.00-16.00 uur. 

 

Meet the creators

Dit is mijn passie! Mij tref je aan de voorkant, of in je mailbox. Ik vind het prettig persoonlijk te werken en sta graag voor je klaar met het beste advies over het uitzoeken van je tafel of stoelen. Ik hou van de mooiste producten en zie ze ook graag goed gestyled bij jou thuis! Tot ziens!

Marleen

Ik maak eigenhandig jouw zelf gekozen eettafel.
Bij elke tafel streef ik weer naar perfectie door met de hand de balken bij elkaar te zoeken en te verwerken om jouw tafel de juiste uitstraling te geven. Ik maak voor jou een degelijk, uniek product, zodat je hier jarenlang plezier aan mag beleven.

Dennie

design: Inzpire Design & Communicatie | webdevelopment: Haagen Web&App
 

Deze site gebruik cookies

Accepteren

Bekijk welke cookies wij gebruiken.