Lijn M

Historie

Onze historie

Hoe het begon

26 Maart 2013 zijn wij begonnen in Harderwijk met een Pop-Up winkel. De economie was ingestort en wij wilden dit moment gebruiken om te starten. Maar wel op flexibele basis! Als Pop-Up store! Alle inventaris moveable, en daarheen waar 'het' gaande was.

Het pand in Harderwijk centrum was de eerste  op de lijst, en daar ging het eigenlijk  gelijk zo goed, dat we in plaats van 3 maanden, 3 jaar zijn gebleven! Na een geweldig contract te hebben mogen sluiten met de huurbaas, waar ook onze flexibele insteek mogelijk bleek, hebben we een goedlopend bedrijf mogen starten. In 3 jaar is dat uitgebreid met een werkplaats waar we fulltime meubels op maat maken, 2 verkooppunten binnen het woonconcept Loods5 in Amersfoort opgezet hebben en inmiddels Harderwijk sluiten omdat we te drúk zijn! 
 
 

Kwaliteit

Nog steeds hechten we erg veel waarde aan flexibel werken. Loods5 is daar een perfect concept voor, en gezien de hoeveelheid aanvragen via internet is het beter op deze 2 doelen te focussen en proberen op deze manier onze capaciteit volledig te benutten. 

Waar we ons 'vroeger' vooral richtte op styling en accessoires is dit inmiddels ver uitgebreid naar kwalitatief maatwerk eiken meubels en kleine eigen productlijnen. Natuurlijk zijn we lang niet uitgewerkt, en bruisen we nog steeds van de energie en ideeen! 

Wij proberen ons bedrijf klein te houden en groot te zijn in wat we bereiken! Je volgt ons via social media waar we super actief zijn, en gaan ook aankomend jaar weer nieuwe initiatieven aanboren door weer eens lekker creatief aan de gang te gaan!

Houd je ons in de toekomst ook in de gaten?

Meet the creators

Wat hebben wij het leuk! In 2013 zijn wij samen gestart, en hebben inmiddels ontzettend veel mensen een Lijn M stuk in hun woning. Samen met ons team zorgen wij dat iedereen persoonlijk wordt geholpen, op afstand, maar ook in onze showroom bij de meubelmakerij. Wij houden ons aan de afspraken en ontwikkelen ons doorlopend. Nieuwsgierig? De koffie staat klaar!

Marleen

Dagelijks vindt je mij in onze meubelmakerij in Midden Nederland. Hier werk ik met hulp van ons kleine team, aan de ideale tafels van onze klanten. Ik zie elke bestelling als uniek stuk, men heeft deze immers helemaal zelf samengesteld. Bij elke tafel streven we letterlijk naar de beste uitstraling. Ik maak voor jou een duurzaam, uniek product, zodat je hier jarenlang plezier aan mag beleven.

Dennie

design: Inzpire Design & Communicatie | webdevelopment: Haagen Web&App
 

Deze site gebruik cookies

Accepteren

Bekijk welke cookies wij gebruiken.