< Terug

Lijn M Blog

Je eigen stukje Ibiza

Datum:

24 Mei 2018

Auteur:

Manieke Versluis

8206 views
2 reacties

Met je bips op Ibiza willen we allemaal wel, maar met een beetje creativiteit halen we Ibiza gewoon naar je eigen achtertuin!

Wat een heerlijke dagen hebben we al in de pocket zitten. Zo fijn dat zonnetje, word je toch gelukkig van! En ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar bij ons beginnen dan meteen de tuinkriebels te komen! En daarom wat leuke tips en inspiratie van onze kant waarmee je jouw tuin in een handomdraai omtovert tot het zonnige Ibiza!

Voor het echte werk is het heerlijk als je een overkapping hebt waarin je de Ibiza stijl kan doorvoeren maar ook zonder overkapping haal je het Ibiza sfeertje gemakkelijk naar je achtertuin. Hang bijvoorbeeld een tuindoek op boven het zitgedeelte in je tuin. 

Wanneer je nog op zoek bent naar nieuwe tuinmeubels, kies dan voor een houten loungebank of een leuke hangstoel. Bij de Ibiza stijl draait alles om loungen en het gebruik van hout zorgt meteen al voor de juiste vibe!
 

Om het ibiza gehalte nog meer omhoog te halen in je tuin kies je voor riet! In combinatie met wit de perfecte combi! 
 

Leg een leuk tapijtje bij je loungehoek. Geeft ook meteen dat huiselijke sfeertje waar we zo van houden! 

Plaats mooie rieten manden om je kleedjes voor de late avondjes in op te bergen! Versier de loungehoek met mooie planten en plaats deze in rieten baskets! Wij hebben een beauty van een basket in de collectie! 

's Avonds willen we natuurlijk ook lekker genieten van onze tuin, maak daarom gebruik van gezellige verlichting. Hang een lichtsnoer op wat zowel zorgt voor voldoende licht als voor het sfeertje! 

Styl je tafeltjes af met leuke items in bijvoorbeeld de kleuren wit en goud. Ornamenten in de vormen van dieren, tropische vruchten en bomen zijn helemaal hip en trendy, like Ibiza! Wij hebben er een paar voor je uitgezocht!  

  


Ben je toch  iets meer van het wat strakkere, de Ibiza stijl kan ook goed worden doorgevoerd in combinatie met wit en zwart. Kijk zelf maar!
 

En, wat zeg je er van? Waan je je al op Ibiza?

*Bron foto's: Pinterest

Like Tweet

Reacties

12 Augustus 2018

Bregje

Ik heb ook zoiets in gedachten, een pireeltje. Mag wel overdekt zijn, want wil graag een riete bankstel met kussentjes plaatsen. Een goed afgewerktehoutenvloer misschien. Ik heb nog geen officieel besluit genomen, nog bezig inspiratie te putten uit verscheidene blogs. Ik kijk vooral steeds terug op deze.

Bregje

Leuk, Bregje! Tof dat we je kunnen inspireren. Zeker doen, ga je zoveel plezier van hebben! Denk vooral aan comfort inderdaad, want je wilt hier gewoon snel buiten gaan zitten, en geen hinder hebben van regen, veel zon etc.. Succes! Groetjes Marleen, Lijn M

16 April 2019

Femke van Dijk

Bedankt voor de inspiratie die je mij hebt gegeven, hier kan ik weer wat mee! :)
www.huizeninfo.nl

Leuk! Succes met decoreren :)!

Plaats reactieJe reactie wordt beoordeeld vóór plaatsing
Je e-mailadres wordt niet zichtbaar gemaakt

Plaats reactie

design: Inzpire Design & Communicatie | webdevelopment: Haagen Web&App
 

Deze site gebruik cookies

Accepteren

Bekijk welke cookies wij gebruiken.