Deense

eiken wandpanelen

I-Wood houten wandpanelen

Informatief

Als eerste en enige van Nederland koop je bij ons: kant en klaar houten panelen met eiken latten en geluidsabsorberend zwart vilt ertussen. Zowel verticaal als horizontaal te gebruiken, op je muur of plafond. 

Snel naar bestellen, klik HIER.

Wij leveren ze direct uit voorraad. Iedere maandag en donderdag hebben wij een pick up van de koerier, die ze vervolgens binnen 1-2 dagen bij je thuis levert.  Heb jij een  groot aantal panelen nodig, check dan even onze voorraad status.  (100+ stuks in naturel of 50+ in kleur.)

De panelen zijn een combi van MDF met eiken en vilt. Ze zijn zelf makkelijk te monteren door op een wand te verlijmen met een 'high tack-kit' of vast te schieten met een tacker op een regelwerk of rechtstreeks op een hout- of gipswand. De panelen zijn 30 cm breed en 279 cm lang. De dikte is 16mm en het gewicht per stuk 7,7kg. 

 

Detail: Maat van de latten zijn 35mm breed en de tussenruimte is 16mm. De diepte van de tussenruimte is 11mm tot aan het vilt. Het vilt is 3mm dik en gemaakt uit gerycled plastic. De achterkant is dicht met een eiken laagje. 

De m2 prijs komt neer op € 146,- incl. BTW. 

In verschillende kleuren* te verkrijgen. Panelen in kleur hebben een prijstoeslag van €6,95 per paneel (279x30 cm).

Je bestelt de panelen, of proefstalen hiervoor in onze webshop.

Heb je langer nodig? We kunnen de panelen speciaal voor jou bestellen met vingerlas. De naadjes zijn dan niet recht, maar lopen mooi in elkaar over. Deze panelen zijn 240+ vingerlas = 255 cm lang x 30 cm breed.

 

Wij zijn enkel toeleverancier van onze wandpanelen. 

Wil je dit niet zelf monteren? Wij werken met partner Avenue Design, zij kunnen dit als interieurbouwer voor je monteren op de gewenste plek.  Prijzen vanaf €32,- per m2. 

   

  

      

  

* Er kunnen geen rechten worden ontleend aan kleurechtheid via beeldscherm. Hout is een natuurproduct en de ondergrond heeft invloed op de kleuring, waardoor er lichte kleurverschillen kunnen ontstaan. 

Bestellen

Meet the creators

Wat hebben wij het leuk! In 2013 zijn wij samen gestart, en hebben inmiddels ontzettend veel mensen een Lijn M stuk in hun woning. Samen met ons team zorgen wij dat iedereen persoonlijk wordt geholpen, op afstand, maar ook in onze showroom bij de meubelmakerij. Wij houden ons aan de afspraken en ontwikkelen ons doorlopend. Nieuwsgierig? De koffie staat klaar!

Marleen

Dagelijks vindt je mij in onze meubelmakerij in Midden Nederland. Hier werk ik met hulp van ons kleine team, aan de ideale tafels van onze klanten. Ik zie elke bestelling als uniek stuk, men heeft deze immers helemaal zelf samengesteld. Bij elke tafel streven we letterlijk naar de beste uitstraling. Ik maak voor jou een duurzaam, uniek product, zodat je hier jarenlang plezier aan mag beleven.

Dennie

design: Inzpire Design & Communicatie | webdevelopment: Haagen Web&App
 

Deze site gebruik cookies

Accepteren

Bekijk welke cookies wij gebruiken.