Jij blijft welkom in onze showroom

Wil jij advies over een tafel op maat, of over I-wood?
Je bent bij ons 'gewoon' welkom in de showroom!

Maak showroom afspraak 


Scherm sluiten

ShopI-wood panelen • I-wood Basic wandpanelen 278x30 cm

I-wood Basic wandpanelen 278x30 cm • € 112,95

Naturel

Toevoegen

in 6 kleuren

Omschrijving:


Akoestisch dempende eiken wandpanelen van 278x30x1,6 cm met houten latjes en zwart vilt ertussen. In verschillende kleuren leverbaar. De enige aanbieder van deze trendy I-wood wandbekleding in Nederland!

Het product bestaat uit een massieve MDF plaat, uitgefreesd met sleuven, en vilt hier tussen geplaatst. De achterzijde is dus gesloten en hierdoor simpel te monteren. Dit product is door het materiaal makkelijk op maat te zagen. 

Je monteert het product (zelf) makkelijk door hightack kit op de achterzijde aan te brengen. Natuurlijk kun je ook een regelwerk aanbrengen en de panelen vast tacken.

Een snelle, makkelijke manier om stijl aan een ruimte toe te voegen met als voordeel: verbetering van de akoestiek door het breken van de geluidsgolven met de lattenstructuur én het vilt ertussen.

De panelen zijn 30 cm breed en 278 cm lang. De dikte is 16mm en het gewicht per stuk 7,7kg. Detail: Maat van de latten zijn 35mm breed en de tussenruimte is 16mm. Vilt is 3mm dik en gemaakt uit gerycled plastic.

In verschillende kleuren* te verkrijgen. 

Zoek je een oplossing bij langere lengtes dan 278cm? Hiervoor bieden wij vingerlas panelen aan. Mail of bel om te bestellen. 

Meer info op deze pagina.

* Er kunnen geen rechten worden ontleend aan kleurechtheid via beeldscherm. Hout is een natuurproduct en de ondergrond heeft invloed op de kleuring, waardoor er lichte kleurverschillen kunnen ontstaan. 

Sending I-wood outside the Netherlands and Belgium is done on request by e-mail.
 

Specificaties:


278x30x1,6 cm. 

MDF / Eiken fineer/ Gerecycled plastic

De panelen zijn onbehandeld en dienen op droge plaatsen geïnstalleerd te worden.

Indien gewenst kleurloos zelf te lakken met bijv. Skylt van Rigostep.

Let op, deze panelen worden met een koerier verzonden omdat ze in lengte en gewicht niet geschikt zijn voor reguliere pakketpost. Afhalen in Putten behoort tot de mogelijkheden. Stuur dan even een e-mail. 

Anderen kochten dit ook