Klantbeoordeling 9,4 Geproduceerd in Nederland Gespreid betalen Eigen transport Gratis verzending vanaf € 50,- *

Bezoek showroom

Zomerdeals!

 

*Actie geldt van 25-06 t/m 01-09 en bij een bezoek aan de showroom.

**Niet i.c.m. andere acties.

***Niet met terugwerkende kracht op lopende bestellingen

 


Scherm sluiten

Taatsdeuren • Informatie eiken deuren

Informatie eiken deuren

Luxe houten binnendeuren

Goed massief eiken van hoge kwaliteit, zorgvuldig geselecteerd en gedroogd om duurzaamheid en schoonheid te garanderen.

Bekijk modellen
 

Ons vakmanschap staat garant voor de beste resultaten op de lange termijn. 

Deuren die direct een statement maken wanneer je een ruimte binnenkomt. Door het gebruik van hoogwaardig massief eiken is het van aan afstand zelfs al indrukwekkend. Het is de moeite ze in het echt te bekijken, want ze zijn in het echt nóg mooier. 

Wij presenteren ze in onze showroom

Bij de deuren van Archidoors staat kwaliteit voorop, met zorgvuldig geselecteerd massief eiken uit een langzaam en gecontroleerd droogproces. Ze worden aangeboden in 5 kleuren, die overeenkomen met de lak kleuren van onze tafels. 

Archidoors is ontstaan uit een samenwerking van Lijn M Design en kozijnexperts. Waar de meubelfabriek veel te maken heeft met interieurdesign en nieuwbouw, heeft de kozijnenfabriek alle ervaring in de productie van kozijnen van ramen en deuren voor aannemers en interieurbouwers.
Beider machines zijn de beste combinatie om deze deuren met sierlijke vormen te maken van perfect geschikte materialen.  

Alles is maatwerk en wordt speciaal voor jou gemaakt. Je kunt ervoor kiezen om het proces van verfijning en controle tot in de woning door te voeren door ons team te laten komen inmeten en monteren. Indien gewenst kunnen wij hiervoor zorgdragen.

De mogelijkheden

Volgens de webshop bieden we ze aan in taatsdeuren, maar natuurlijk zijn scharnierdeuren ook mogelijk. Je kunt ze zelfs in een bestaand kozijn plaatsen. 

Mocht je dit minder mooi vinden, bieden we de mogelijkheid tot de keuze van een plug-and-play houten kozijn. Dit kozijn bereiden we voor, samen met de gekozen deur, en plaatst het montage team ter plaatse om het bestaande kozijn heen. Zo krijg je een eikenhouten omlijsting, passend bij je nieuwe deur.


Maken jullie ook schuifdeuren? 

Dit is een vraag die we regelmatig krijgen. Het antwoord is: ja! Je kiest zelf het model via de webshop, en stuurt daar een offerte aanvraag in. Geef aan dat het je gaat om een schuifmodel. Dit kan in een bestaand systeem, maar ook zorgen wij voor een nieuw totaalplaatje. De ruimte moet zijn voorbereid. Wij komen altijd vooraf, bij akkoord van een offerte, inmeten op locatie. 
 

Taatsdeuren met of zonder kozijn?

In principe hebben we voor een mooie enkele of dubbele taatsdeur geen kozijn nodig. Slechts een afgewerkte sparing om deze in te plaatsen. Een taatsdeur wordt in het plafond en vloer gemonteerd. We moeten hiervoor 2 cm diep kunnen boren. 

In onze showroom hebben we ervoor gekozen een houten kantplank in de sparing aan te brengen. Heeft geeft de deuren extra jeu: een indrukwekkende, bijna klassieke, sfeer. We kozen ervoor om de randen af te ronden, waardoor de deuren unieker en charmanter zijn. Dit is ook een mogelijkheid in jouw ruimte. Dit is niet standaard, maar is een extra optie. 


iDeal

Achteraf Betalen

PayPal

Bancontact

Sofort Banking

KBC / CBC Payment

Belfius Direct Net

Gespreid Betalen

Przelewy 24

In3

Deze site gebruik cookies

Accepteren

Bekijk welke cookies wij gebruiken.